Film | Muzika

Pogledajte: Prvi trejler za Spajk Lijev rimejk filma “Oldboy”

Film južno korejskog režisera Chan Wook ParkaOldboy“, uskoro će dočekati i svoj prvi rimejk. Naime, krajem godine stiže američka verzija “Starog Momka”, u režiji Spajka Lija (Spike Lee).

Nakon puštanja prvog trejlera za film, skeptični fanovi originalnog ostvarenja, konačno imaju priliku da procene u kojoj meri je Li uspeo da održi atmosferu, ton i generalni stil filma, u odnosu na ostvarenje iz 2003. godine.

Prvi pogled na trejler, nameće utisak da nekih velikih promena suštinski nije bilo. Glavne uloge su poverene Džošu Brolinu (Josh Brolin), Semjuel Džeksonu (Samuel L Jacksonu) i Elizabeti Olsen (Elizabeth Olsen). Radnja filma je verna originalu, i prati sudbinu Joe Doucett-a (Brolin), čoveka utamničenog u izolovanom i nepoznatom apartmanu, bez ikakvog objašnjenja. Nakon uštanja na slobodu, posle 20 godina robije, on mora da pronađe odgovor na dva pitanja koja spašavaju život njegovoj ćerci: zašto je zatvoren na 20 godina, i zašto je nakon toga pušten.

Imajući u vidu vrlo zavidan pedigre originalnog ostvarenja, ostaje nam da vidimo da li će Lijeva verzija doneti neku realnu novinu ili će ostati upamćena isključivo kao još jedan film u podužem nizu nepotrebnih rimejkova.

Povezane Vesti:

2 Komentara

  1. Ške

    Jeste Spajl Li dobar reditelj, ali se slažem sa Mikijem

  2. Miki Maus

    Ne verujem da može nadmašiti original

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.