IT Novotarije

Noviteti kompanije Xerox: Ubrzani rast prihoda ovlašćenim partnerima

Xerox

Xerox je globalna kompanija koja nudi rešenja za poslovanje, tehnologiju i upravljanje dokumentima i koja pomaže organizacijama da promene način na koji upravljaju poslovanjem i informacijama. Sedište kompanije je u Norwalku,u saveznoj državi Connecticut, ima više od 140.000 zaposlenih i posluje u više od 180 zemalja. Nudi usluge upravljanja poslovnim procesima, opremu za štampu, hardversku i softversku tehnologiju za upravljanje informacijama – od podataka do dokumenata.

Od 15. jula 2015. ovlašćeni partneri imaju nove načine na koje mogu da podstaknurast prihoda i ojačaju odnose sa klijentima zahvaljujući Xerox (NYSE: XRX) programu za izradu personalizovanih aplikacija (Personalized Application Builder) i ojačanom Globalnom partnerskom programu.

„Svojim ovlašćenim partnerima brzo i učinkovito donosimo rešenja i usluge kako bi i oni mogli da iskoriste deo značajnih tržišnih mogućnosti u području upravljanja dokumentima za MSP-ove”, kaže Saša Pigac, Xerox Country Manager Balkans. „Naš cilj je pomoći partnerima da povećaju prihode tako što će spojiti Xeroxovu tehnologiju i usluge sa svojim jedinstvenim rešenjima, kako bi svojim klijentima pomogli da pojednostave svakodnevno poslovanje.”

Program za izradu personalizovanih aplikacija

Program za izradu personalizovanih aplikacija (Personalized Application Builder) je skup alata, programa osposobljavanja i marketinških resursa koji partnerima omogućuje da izrade prilagođena rešenja koja ispunjavaju jedinstvene zahteve njihovih klijenata i da se istaknu tako što će zaštititi rešenje pod sopstvenim nazivom.

Za razliku od ostalih dobavljača, raznovrsnost Xeroxovog programa omogućuje partnerima da izrade personalizovana rešenja, od kancelarijskih usluga i usluga upravljanja štampom (MPS) do produkcije, i na taj način im daje prostor za rast.

Alati u sklopu programa Personalized Application Builder prikladni su za sve informatičke infrastrukture i infrastrukture upravljanja dokumentima i obuhvataju Xerox App Studio, opremu za razvoj softvera (Software Developer Kits) za MPS, FreeFlow® (softver za radni tok) i platformu za proširivanje interfejsaExtensible Interface Platform. Partneri mogu da izradesvoje aplikacije, ili da rade zajedno sa ovlašćenom Xeroxovom mrežom, koja izrađuje rešenja u njihovo ime.

„Zahvaljujući Xeroxovom programu Application Builder možemo povećati svoju vrednost prema postojećim klijentima i steći nove klijente pružanjem personalizovanih rešenja”, kaže Gunnar Fransson, direktor kompanije xllnc. „Aplikacije nam pomažu u sticanju ugleda kao pružilaca IT i MPS usluga, čime postižemo veći udeo budžeta za informacionu tehnologiju naših klijenata.”

Pratite kompaniju na Fejsbuku, Tviteru i Jutjubu.

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.