Svaštara

Ovo je Frederik Veliki, najlepši i najzgodniji konj na svetu! (FOTO)

Frederik-Veliki-Profil

Frederik Veliki osvaja internet i društvene mreže velikom brzinom! Ako ste na trenutak pomislili da se radi o još jednom modnom trendu engleske kraljevske porodice, grdno biste se prevarili. Frederik je zanosni pastuv, koji sa pravom nosi titulu najzgodnijeg i najlepšeg konja na svetu.

Iako je internet publika imala priliku da ovog crnog lepotana upozna još 2012. godine, zahvaljujući klipovima na Jutjubu na kojima ponosno galopira, Frederikova popularnost je vaskrsla nakon što je dobio svoje zvanične profile na Fejsbuku i Jutjubu. Njegova oficijelna Fejsbuk strana broji preko 40.000 pratilaca.

“Nikada više se neće pojaviti lepši, veličanstveniji i zgodniji konj na planeti Zemlji! Nikada više! Voleo bih kada bih mogao da ga dodirnem ili pomirišem, makar na sekund!”, jedan je od mnogobrojnih komentara punih divljenja i očaranosti.

Jedan drugi obožavalac je otišao i korak dalje u svojoj ljubavi prema Frederiku: “Kada umrem, i nakon što me kremiraju, voleo bih da moj pepeo ubace u posebnu ogrlicu koju bi okačili oko Frederikovog vrata, kako bih znao da sam jahao vetar!”

Iako nam je ovakva vrsta ljubavi pomalo strana, utisak je da je Frederik Veliki jedan zaista lep i veličanstven konj, bez sumnje. Ovaj petnaestogodišnji lepotan, ime je dobio po pruskom kralju iz 18. veka, i živi na farmi konja u Ozark planinama.

Frederik-Veliki-1

Frederik-Veliki-2

Frederik-Veliki-3

Frederik-Veliki-4

Frederik-Veliki-5

Frederik-Veliki-6

Frederik-Veliki-7


Izvor: Mashable

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.