Svaštara

Kolica za bebe sa električnim motorom i senzorom za izbegavanje sudara! (VIDEO)

Folksvagenova kolica za bebe

Iako je za sada samo prototip u pitanju, novim roditeljima, koji ne žele nigde da idu bez svojih mališana, definitivno će se dopasti ideja o kolicima sa elektro motorom i senzorima, koji im omogućavaju autonomnu vožnju sa inteligentnim sistemom za izbegavanje sudara.

Ova, po mnogo čemu revolucionarna kolica za bebe, napravljena su u Folksvagenovoj fabrici automobila, i opremljena su istim senzorima kojima je opremljen i najnoviji model Golfa. Električni motor, koji je takođe dodat, omogućuje kolicima autonomnu vožnju, sa pravilnim odstojanjem, bez bojazni da će se sudariti o nešto. Kolica mogu da se koriste i na stari, konvencionalan način guranjem, ali i na daljinu uz pomoć bežičnog upravljača.

Ostaje nam da pratimo da li će, i kada, Folksvagen (Volkswagen) ući u eventualnu serijsku proizvodnju ovih futurističkih kolica za bebe.

Povezane Vesti:

1 Komentar

  1. Sima sa Senjaka

    Biće fazon kada nemci ovo patentiraju za koju godinu, pa u budućnosti svi prestanemo da šetamo decu, pored toga što ih i sve manje gledamo. Ali dobro, tehnologija napreduje sa i bez ovog mog komentara! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.