IT Novotarije

Ovako će novi, tamno plavi iPhone 7 najverovatnije izgledati! (FOTO)

iphone 7 tamno plavi

Ako ste kojim slučajem Epl fan, i redovno pratite novosti iz ove kompanije, onda na vašu listu glasina koje kruže za naredni model smartfona, iPhone 7, dodajte i ovu: Epl (Apple Inc.) će na sledećem modelu zameniti Space Gray boju sa Dark Blue. Ova informacija dolazi sa japanskog Epl fan bloga Macotakara, koji je do sada imao polovičnu uspešnost u svojim predviđanjima nenajavljenih eplovih inovacija.

Prema informacijama sa bloga, dosadašnja tamnija verzija telefona će ustupiti svoje mesto novoj tamno plavoj boji, koja će se tako pridružiti silver, gold i rose gold varijantama. Nekima se ova najava, ako se ispostavi kao tačna, možda neće činiti kao dobra, jer je space gray možda i najtraženija od svih.

Ekran iPhonea 7 će biti nepromenjen u odnosu na model 6S, te se i dalje očekuje blago zakrivljenje stakla na ivicama uređaja.

Kao i uvek, talentovani Martin Hajek nam je dao odličan uvid na renderovane 3D koncepte budućeg tamno plavog iPhonea 7 i 7 Plus, sa dualnim kamerama, a na osnovu dosadašnjih glasina koje pristižu kako vreme prolazi. Dodatne fotografije u visokoj rezoluciji možete pogledati na njegovom sajtu.

iphone-7-tamno-plavi-1

iphone-7-tamno-plavi-2

iphone-7-tamno-plavi-3

iphone-7-tamno-plavi-4


Izvor: Macotakara | Foto: Martin Hajek

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.