Sport | U Pokretu

Upoznajte automobil sledeće generacije! (VIDEO)

Aeromobil. Prelepi leteći auto. Savršeno integrisan. U trenutku se transformiše iz automobila u avion. Daje vam slobodu da se krećete.

Ovim rečima kreatori Aeromobila, opisuju svoj najnoviji adut, koncept letećih kola, kao sledeći korak u nezadrživom progresu automobilske industrije. I zaista, mora se priznati, Aeromobil izgleda impresivno, kako na putu tako i u vazduhu.

Zvanično nazvan Aeromobil 3.0, ovaj leteći automobil, naravno, nije adekvatna zamena za današnja kola. Namenjen je pre svega bogatijoj populaciji, i svim onim avio entuzijastima koji žive van grada i poseduju garaže, dovoljno velike za ove futuristične letelice. Savršeno dizajniran i kompaktan, aeromobil se odlično uklapa u današnji moderan saobraćaj, bilo da se vozite u strogo gradskoj sredini ili po auto putu.

Henri Ford je 1940. godine rekao: “Upamtite moje reči: kombinacija aviona i motornih vozila je neminovna. Možda se sada smejete, ali to vreme će doći!” Nekoliko decenija kasnije, svet je, izgleda, dobio priliku da upozna koncept o kojem je čuveni Henri Ford govorio – prvi pravi leteći automobil! Pogleajte!


2 Komentara

  1. RenoKlio

    Meni ovo super, zamisli odletiš do posla i nazad??!? Ne bih se vadio duže vreme iz ovog čuda

  2. Bomba

    Bilo je samo pitanje vremena.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.