IT Novotarije

Pooductive: Aplikacija za ljude dok kake! Ozbiljno!

U današnje vreme, postoje aplikacije za sve, pa čak i za toalete. Nova chat aplikacija Pooductive, ima za cilj da kreira minijaturnu društvenu mrežu, namenjenu ljudima koji se smaraju prilikom duže nužde, a žele da, u realnom vremenu, komuniciraju sa ljudima koji su istoj poziciji.

Ova besplatna iPhone aplikacija, koja nije imala sreće na Kickstarteru, pruža vam mogućnost grupnog četa ili opciju jedan na jedan, na osnovu vaše lokacije. Možete da birate da li želite da se dopisujete sa ljudima koji su u vašem komšiluku, ali i sa korisnicima iz drugih gradova i država.

“Činjenica da malo stvari možemo da radimo dok vršimo dužu nuždu je opteprihvaćena, te kao takva predstavlja pravi svetski problem”, navodi se u saopštenju na zvaničnoj veb stranici.

“Kada pomislite na Pooductive, zamislite jedno magično mesto gde ljudi iz celog sveta mogu da se anonimno povežu, i uživaju u svom trenutku zena i mira, pričajući, filozofirajući i deleći ideje međusobno. Slobodno je možete nazvati aplikacijom za razmenu poruka, ali ona je ipak mnogo više od toga”, navodi se dalje u saopštenju kreatora.

Pooductive

Pored pomenute chat opcije, aplikacija praktično ne nudi ništa više što bi bilo vredno nekog posebnog pomena. Pooductive dolazi sa par integrisanih melodija, koje najavljuju “glavnu stvar”, ali i one su ili urnebesne ili bezvezne, zavisno od vašeg karaktera.

Koliko god vam ideja i premisa ove aplikacije bila besmislena, kreatori se, sa druge strane, nadaju da će Pooductive imati pozitivan uticaj na korisnike širom sveta, i to povezivanjem sa organizacijama i kompanijama koje promovišu higijenu i čistu vodu u zemljama u razvoju.


Izvor: Mashable

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.