IT Novotarije

Internacionalni gejming festival u Novom Sadu: Najveće okupljanje gejmera

Internacionalni gaming festival

Ovog leta u Novom Sadu očekuje vas jedinstveno i neponovljivo gejming iskustvo – International Gaming Festival (IGF). Od 08. do 10. jula, u Velikoj dvorani SPENS-a, okupiće se najpoznatiji i najbolji gejmeri koji će se takmičiti u 10 najaktuelnijih svetskih igara. To su kompjuterske igre League of Legends, Counter Strike: GO, Hearthstone i Dota 2, igre na konzoli PS4 Mortal Kombat X, FIFA 2016 i PES 2016, kartaška igra Magic the Gathering i društvene igre X-wing i Catan.

Osim takmičarskog dela na IGF-u će biti i festivalski deo koji je namenjen svim posetiocima. Svi koji dođu na IGF moći će da posete zanimljive izložbe maketa aviona, brodova, podmornica, lego konstrukcija, Star wars figura i stripova, da obiđu muzej konzola, da pogledaju filmska ostvarenja svetske produkcije, učestvuju u brojnim radionicama i poslušaju predavanja stručnjaka. Svi zainteresovani imaće priliku i da isprobaju neke od najmodernijih tehnologija, kao i da zaigraju neke od preko 200 igrica koje će im biti na raspolaganju.

Internacionalni gejming festival u Novom Sadu

Karte za festival su puštene u prodaju i dostupne su u svim Gigs Tixovim objektima, kao i na blagajni SPENS-a. Trenutno je u toku promo period koji traje do 04. jula. Paket ulaznica za tri dana za vreme promo perioda je 800 dinara. Nakon toga cena trodnevne ulaznice biće 1.000 dinara. Cena karte za jedan dan iznosi 400 dinara, dok će na sam dan Festivala iznositi 500 dinara.

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.