Svaštara

Guglov eklektični poslovni prostor u Tel Avivu!

Krajem decembra 2012., Gugl Izrael  je predstavio svoj potpuno novi poslovni prostor u Tel Avivu, za svoj rastući tim inženjera i ukupno svih zaposlenih. Dizajniran od strane švajcarske firme Camenzind Evolution, celokupan objekat obuhvata 8.000 kvadratnih metara, zauzimajući osam  spratova u prestižnoj  Elektra kuli, nudeći fantastičan pogled na panoramu Tel Aviva.

Google u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel Avivu

Kako bi unapredili sam dizajn prostora, Camenzind Evolution je udružio snage sa različitim arhitektama i studiom Yaron Tal. Skoro 50% celokupnog kancelarijskog prostora namešteno je tako da odaje atmosferu prijatnog kutka za rad i komunikaciju, sa šarenolikim okruženjem za timski rad i saradnju sa kolegama “guglerima”. Uz saradnju dizajnerskih firmi, svaki sprat je osmišljen drugačije, uzimajući u obzir različite aspekte lokalnog identiteta, gde je svaka tema odabrana od strane lokalne grupe zaposlenih u Guglu koji su pomogli u interpretaciji.

Google u Tel Avivu

Google u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuZapravo 7 od 8 spratova u zakupljenim prostorijama Elektra kule “okupirane” su od strane Gugla. Naravno, na kraju, isplativost je upravo ono što igra ključnu ulogu u razvoju ovih novih prostorija, a sam projekat trenutno čeka LEED ‘Platinum’ sertifikaciju.

Google u Tel Avivu

Google u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel AvivuGoogle u Tel Avivu


Izvor: Twisted Sifter

 

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.