Film | Muzika

“Breaking Bad”: Poslednjih osam epizoda stižu 11. avgusta!

Kreatori kultne serije “Breaking Bad”, nedavno su objavili datum kada će poslednjih osam epizoda biti premijerno emitovane. AMC-ova drama će se vratiti na TV ekrane 11. avgusta ove godine, kako bi zaključili petu sezonu i seriju uopšte! Ova mreža istog dana pokreće i uživo šou “Talking Bad”, posvećen fanovima, u kojem će se raspravljati o epilogu serije, a koji će biti emitovan odmah nakon završetka serijala.

Breaking Bad - Poslednjih osam epizoda!

Uprkos tome što se emitovanjem poslednjih osam epizoda završava i serija, “Breaking Bad” ideja, neće u potpunosti odumreti. Naime, kreatori su u pregovorima sa glumcem Bob Odenkirkom, i trenutno finalizuju ideju o novoj seriji u kojoj bi njegov lik “snalažljivog” advokata Sola Gudmena, imao centralno mesto. Kreator uspešnog serijala, Vins Giligan će napisati i režirati poslednju epizodu.

Po mnogima, jedna od najboljih serija ikada snimljenih, počela je sa emitovanjem januara, 2008. godine. Od tada do danas, osvojila je mnoštvo priznanja, uključujući Emi nagrade, nagrade Asocijacije Televizijskih Kritičara, četiri nominacije za Zlatni Globus, i mnoge druge.

Povezane Vesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.